Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. Epizoda

17. 11. 2016

V dnešní výzvě bylo třeba finálovou pětku prověřit minulými výzvami. Dlouho vedl Greystone, poté se ujal vedení a celkové výhry Márty. Čili dnes vyhrál imunitu a poslední odměnu Márty v podobě se dobře najíst a poslat někoho naposledy na Ostrov Zkázy - poslal sebe.

 

Otázky:

Márty - Dneska ve výzvě se opakovalo 5 předešlých výzev, zvítězil jsi Márty, upevnilo to tvou pověst, že v této sérii jsi byl nepřekonatelný?
Greystone - Dneska poslední šance použít symbol, ovlivní to dnešek?
Cirie - Přežil jsi Karla, dostal ses nejdál z navrátilců v této řadě, jsi na sebe pyšný nebo máš jiné cíle?
Thunder Tom - Hra se nám pomalu, ale jistě dostává do finishe, bude nás dnes čekat zajímavá rada nebo to proběhne jak má?
Dave - Jsi ve finálové 5 jak to dnes vidíš nadále?

 

Odpovědi:

Márty - Myslím si, že to hlavně ukázalo, že se neplánuju vzdát a že budu bojovat co nejvíc co to půjde.

Greystone- To nezáleží na mě, každopádně vím, že dnes vypadně někdo, kdo si tu už nezaslouží být.

Cirie - Jsem pyšný, hlavně na sebe, že překonávám své cíle, a chtěl bych překonat ještě jeden FINÁLE

Thunder Tom - Doufám že proběhne tak jak má a nic se nezvrtne což je v tyhle části hry naprosto ocekavatelne

Dave - Myslím, že poslední dobou jen proplouvám, jsou tu jiní, co táhnou za provaz, vlastně si spíš tak jedu na vlastní pěst. Od té doby, co mi chybí královna, už to není, co to bývalo. Je tu hodně spojenectví a je hodně těžké se v tom vyznat.

Dnes nemůžete hlasovat pro Mártyho. Ostatní jsou ve hře. Je čas hlasovat. Až přečtu hlasy rozhodnutí je konečné a zvolená osoba musí okamžitě opustit kmenovou radu. Přečtu hlasy:

Márty: Chci zahrát imunitu za Thundera Toma a za Davea. Ano toto jsou opravdu skryté symboly imunity. Greystone: Já chci zahrát symbol za sebe a za Cirieho. Ano toto jsou také skryté symboly.

Za 33 real Survivora a za mých 6 sezón se nic podobného nestalo.
Všichni jsou imunní. Normálně bych vám řekl, ať se na někom všichni jednoslovně shodnete, protože to, ale není možné je třeba, dát druhou výzvu.

Cirie, Greystone, Dave a Thunder Tom odpovídali v kvízu o minulých hráčích. Zvítězil Thunder Tom a připojil se s imunitou k Mártymu. Dave, Greystone a Cirie byli v ohrožení. Toto odpoledne nešlo nijak jinak nazvat než CHAOS. Žádné aliance neplatí, žádná spojenectví, máme tu poprvé za 6 sezón 5 jednotlivců, kteří se protloukají hrou. 

Márty a Thunder Tom jsou imunní, ostatní jsou ve hře. Až přečtu hlasy rozhodnutí je konečné a zvolená osoba musí okamžitě opustit kmenovou radu. Přečtu hlasy:

První hlas:

cirie-hlas.jpg

 

Druhý hlas:

marty-hlas.jpg

 

Třetí hlas:

thunder-tom-hlas.jpg

 

2 hlasy Dave, 1 hlas Greystone

 

Čtvrtý hlas:

dave-hlas.jpg

 

2 hlasy Dave, 2 hlasy Greystone

 

14. vyřazenou osobou a 7. členem poroty je:

greystone-hlas.jpg

BLINDSIDE

Přines mi pochodeň. Davee kmen promluvil, je čas jít. Finálová 4: Thunder Tom, Cirie, Greystone a Márty. Jsem zvědavý jak tato řada dopadne.

vyrazeni-soutezici-slouceneho-kmene-kan-thoalai.jpg 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář